SPECIAL SERVICES

  • Make up beauty gift card

Iti doresti sa oferi cuiva drag un cadou deosebit? Acum ai posibilitatea sa rezervi un make up beauty gift card pentru persoana draga si ea va beneficia de o  sedinta deosebita de machiaj profesional.

Serviciul de make up beauty gift card il vei primi sub forma unei schite de machiaj personalizate dupa chipul persoanei  caruia doresti sa-i oferi acest cadou  deosebit .  Posesoarea unui  make up beauty gift card  se va prezenta cu acesta  in studioul meu, unde o voi face sa se simta minunat.

  • Complete beauty gift card

Acest serviciu iti ofera posibilitatea sa oferi cadou  o sedinta foto completa. Sau poti rezerva acest serviciu pentru tine. Cu ajutorul unei echipe de profesionisti care se va ocupa de machiaj,  coafura, stiling si fotografii ne vom asigura ca persoana care va beneficia de acest cadou va fi  rasfatata si va arata impecabil pe tot parcursul sedintei foto.

In urma acestei sedinte foto, veti primi intre 30 si 50 de fotografii finale pe suport electronic ( DVD )  si 2 fotografii tablou A4.

  • Deplasare

Uneori este greu pentru tine sa ajungi in studioul meu, de aceea incerc sa ajung eu la tine. Insa acest lucru va fi posibil doar in anumite conditii de disponibilitate si de timp. De aceea rezervarea trebuie facuta din timp.

Pentru detalii despre oricare din aceste servicii si programari ma puteti contacta pe email: gabriela_strugaru@yahoo.com sau la tel 0721-595.871.